Wednesday, November 20, 2019

Виртуални „тата“, унутрашња ерекција и два црногорска чуда природе!


Портал ИН4С, Војин Грубач,
Када се у црногорским  медијима појаве Андрија Николић и Никола Ракочевић, млађани посланици владајуће партије ДПС-а, јавност Црне Горе не може очима и ушима вјеровати шта ти момци раде.
 
 Они тако идеално копирају мимику лица, гестикулацију  и начин говора шефа режима Мила Ђукановића, да је то просто невјероватно.

Народ је у чуду, и пита се- Да ли је ово нека “полтронска фора” новог типа, или се ради о чуду природе?!  Те, да ли су се они промијенили своју душу под дејством снажне унутрашње ерекције, некаквог виртуалног полног органа?
Инжињерски гледано, да би постали овако добре копије оргинала, момцима су биле потребне бар три године рада пред огледалом, муљање куглица у устима, учење котрљајућег “р”, и тако то…
Али, кроз процес таквих, изнурујућих тренинга, Андрија и Никола су коначно изгубили своју личност, па им се, у том смислу,  може упутити искрена сућут!

 Чудно вријеме и догађаји

Живимо у необичном времену, у којем шефови режима или премијери праве дјецу без коришћења мушког полног органа.
Нису само Андрија и Никола сјајни примјери тога волшебства, већ и премијерка Србије Ана Брнабић, која прави дјецу женама. Као резултат се десило дијете, по систему- прво па мушко!

Ипак, мора се признати, медији нису били довољно толернатни када су пренијели да је госпођа Ана направила својој госпођи Милици сина. Јер, њен син може бити мушко само када сам одлучи да је мушко, јелте?!

Наиме, врло лако се може десити да Анин син једног лијепог дана одлучи да је женско. А то би значило- да је грешком рођен у другом, мушком тијелу, те да је сво вријеме био кћерка?!

Управо зато, скоро савршено изгледа шаљиво „креманско пророчанство Митра Тарабића“, које кружи Фејсбуком, а које каже: “И доћи ће на чело Србије жена која није жена. Овај, јесте жена, али воли жене- као мушко, али није мушко”!

 У три лика, са два клона

На другој страни, у Црној Гори имамо друго чудо- шефа режима у три лика. То „свето тројство“ сада чине; шеф режима- као “отац”, Андрија- који је отприлике “син”, а Николу је запала улога “духа светог”.

У овим ломним политичким временима, јако би било паметно и лијепо да небиолошки отац усвоји Адрију и Николу, да не пате.

Усвојење би било и логично, јер када виде слику лидера на зиду, или у медијима, Андрији и Николи се стандардно отима уздах- „тата“! А то је знаковито!

У  противном се може десили да они почну по подрумима тренирати да постану Душко Марковић или Милица Пејановић Ђуришић, који су планирани да дођу на чело пирамиде власти када Атлас из Лондона сломије Херкулеса из Подгорице.

Ипак, због свих ових клонирања, изненада би могао пострадати државни носач коверата Славољуб Стијеповић, звани Миго!

Наиме, по сопствном сведочењу, Миго има трему када говори шеф режима. Самим тим, нема сумње да Миго има исту трему и када говоре Андрија и Никола.
А шта ако од стресова Миго све побрка, те следећу коверту не однесе на адресу оргинала, већ једне од двије копије?

Да ли,  и шта о томе мисле ова два клона, два чуда природе- Андрија и Никола!
Да ли они уопште схватају, да својим понашањем уносе пометњу и збрку у својим редовима. Чак и међу носачима коверата, што је најодговорније занимање у држави која има барјак на Ист Риверу, а већину народа на улици.

No comments: