Friday, May 22, 2020

Грубач: Очајнички позив режим на међувјерски конфликт

("Скандалозно: Министар Дармановић зове у помоћ Бошњаке и Албанце из дијаспоре против литија?!".  ИН4С - 19/02/2020)

Аналитичар Војин Грубач питао је министра Дармановића, на коју дијаспору је мислио министар вањских послова Црне Горе када је рекао: “Дијаспора ће дати пуни допринос у одбрани Црне Горе”?

Не желимо вјеровати да министар позива Бошњаке и Албанце да бране његов сатанистички закон који је усмјерен искључиво и само против Митрополије?! 

Наиме, ако министар позива Бошњаке и Албанце да помогну у агресији државе против Митрополије, тада се ради о безумном и очајничком позиву режима на међувјерски конфликт“, каже Грубач за наш портал,

Додуше, истиче он, тај крик представља и признање тешког пораза сатанистичког закона, јер је режиму итекако познато да је против њега 90 одсто православног народа Црне Горе!

„Опет, ако Дармановић позива дијаспору на тзв. ”одбрану државе”, а не мисли не те грађане, тада се морају отворити границе па ће му доћи 300.000 Срба и Црногораца из дијаспоре да учествују на литијама, од чега му може тако позлити да га последично и “срчика опали”.  

У том случају министар чак не мора бринути гдје ће се ти Срби и Црногорци смјестити, јер имају своје куће и имања у Црној Гори, и то вјековима. Управо зато, Дармановић мора прецизирати на кога је мислио када је рекао то што је рекао“, наводи Грубач.

No comments: