Friday, May 22, 2020

Грубач: Какав је то Црногорац који није отишао на Космет да се коротно поклони простору са којег је протјерано 27 000 Црногораца

ИН4С - 26/02/2020 Пише: Војин Грубач

Ако га позову, вели?!

Интервјуи које је дао шеф режима Тамари Никчевић (РТЦГ) и Сенаду Хаџифејзовићу (Фејс ТВ), новинарима који су му блаженим питањима “набацивали лопту на главу”, а он арогантно гранајући рукама износио утиске из паралелних свјетова, пластично су показали да се дотични лик претворио у инвалидног демагошког хипнотизера.
Mobilni telefon

Успут је истакао да је Црногорац, мада му ни тај појам није јасан у реалном времену?

Збиља, какав је то Црногорац који није отишао на Космет да се коротно поклони простору са којег је протјерано 27.000 Црногораца, од стране, гле чуда, оружаних банди његових пријатеља Харадинаја и Тачија.
Фото: ФБ страница Војина Грубача

Елем ако му је стало до Бошњака, могао би се приликом евентуалне тужне посјете Космету подсјетити да је са тих простора истјерано и 32.000 Бошњака.

На то што је са Космета протјерано око 180.000 Срба, подсјећати се не мора, јер га то баш и не мора интересовати.

Умјесто да оде у сплитску Лору, и поклони се ратним заробљеницима и цивилима-жртвама касапљења, међу којима су били Црногорци никшићко- шавничке групе, шеф режима унижава јавност и официре шаљући их на прославу подмуклости зване “Олуја”.

и то му је мало било, па у интервјуу Никчевићки запријетио учесницима литија некаквом домаћом “Олујом”, иако зна да његов сатанистички закон има подршку 20 одсто грађана, и ништа више, те је грош цијена таквим халуцинацијама.

Збиља, који је то апсурд, препоручује са за Сребреницу док пријети православној Црној Гори која је у литијама- злочиначком акцијом типа “Олује”?!?!

Шеф режима очито има олују у глави, која му је пореметила мождане вијуге, убила логику, развила подмуклост, катапултирала из заједнице достојних људи.

И нико му није крив што је убио човјека у себи, претварајући се у изгубљеног монструма који тумара медијским просторима региона.

No comments: