Friday, May 22, 2020

Нови бал вампира шефа режима

Objavljeno PCNEN : 19.05.2020, 22:37h

Пише: Војин ГРУБАЧ
Најновија порука опскурног шефа режима, у паранормалном говору поводом двогодишњице функције коју обавља, да наводно жели створити “цркву националних Црногораца”, представља ново нијансирање идеолошко-политичког лудила којим је манијакално обузет последњих пар година.

Тим острашаћеним иступањем је још једном потврдио да је неодговорни антиправославни чиновник којем не би смјело бити мјеста у било којим структурама власти, а не на њеном самом врху.

Да се подсјетимо, шеф режима је већ створио и има двије националне квазицрногорске “православне цркве”, једну води цивил Мираш Дедеић а другу цивил Лав Лајовић, и обије су му пропале.

Збиља, како му није пала на памет “идеја” да у Црној Гори аналогно направи посебне вјерске заједнице од Албанаца католика или Албанаца муслимана, па да их издвоји из вјерске заједнице којој припрадају?

Зар му се не чини да сваки народ у Црној Гори пати за таквим “генијалним вјерским реформатором”, атеистичке провинијенције?

Елем, умјесто да рјешава трагичну економску ситуацију у Црној Гори, која је створена његовим лошим управљањем, он се занима питањем Православне цркве по систему “кућа гори а баба се чешља”!

С том разликом што се, у његовом случају, “баба мало чешља а мало више керозин на ватру сипа”.

Да је шеф режима свој сатанистички Закон о вјероисповијести дао на провјеру путем референдума православног народа Црне Горе, тај закон би глатко био одбачен од 90 одсто православаца.

И ову своју идеју о “цркви националних Црногораца” такође може ставити на референдум-и она ће му бити одбачена од стране 90 одсто православаца Црне Горе.

Ако је то тако, а увијек се може провјерити, онда је јасно да је једино што он жели-убрзана радикализација с очитом намјером да “изгори Црну Гору”!

Из којих побуда то жели да уради, и то по сваку цијену, за сада није јасно?!

Можда га само тресе нека чудна атиправославна грозница која дуго траје, а можда је уцијењен!?

Можда му је неко ко га контролише, а у стању је да му отме паре које је “накупио” слично Маровићу,  дао под морање и у задатак да прави хаос по Црној Гори?

Отказати послушност  вођи антиправославног бала вампира

Једно је сигурно, Ђукановић ништа не ради из љубави према православљу, јер је осионом реториком много пута показао да је његова мржња према православљу безгранична.

Такви су му и медији које контролише, а које више сличе балу вампира него на достојну медијску услугу грађана Црне Горе.

Због свега тога је, са својим атавистичким импулсима, постао фактор опасне дестабилизације друштва, а таквима не може бити мјеста на било којој функцији у држави.

У новонасталој ситуацији било би пожељно и неопходно да општински ЦБ полиције и локални функционери ДПС-а откажу послушност шефу режима, и јасно му ставе до знања да такав, наказан и накарадан, више није пожељан на функцији коју обавља.

Неопходно је све урадити да помамљени монструм, који се представља предсједником државе. буде на цивилизован начин отјеран са функције које је недостојан.

No comments: