Saturday, August 23, 2014

Данило у комитима, а све против Јенкија!

 
  Autor:
 
И тако, мој политички противник, под псеудонимом “Данило Стојановић”, љути Црногорац и патриота своје земље, се одметнуо у комите. Напокон је схватио да је референдум о независности Црне Горе био “понављање 1918. године”, с том разликом што су на том референдуму, под егидом демократије и слободног гласања, неочекивано- Јенкији отели Црној Гори државност. 

amerika hegemonija Данило у комитима, а све против Јенкија!Он је за слободу и част, а против балканске кукуријек демократије

Господин Данило је наивно мислио да се државност може отети само оружјем, оружаном окупацијом- гдје ће бити присутни и ликови који себе називају жандармима. Тек сада је схватио да је губитак државности факт- када се држава не пита са собом. А не пита се, јер окупатор има компромитирајући материјал на руководство државе, те оно мора да слуша све што му се каже из Вашингтона. А с обзиром на то да добро слуша, боље од икога ко може доћи послије њих,  тада се и демократија може исфолирати, јер се такви који слушају- никада не мијењају.
Укратко, Данило је дошао до спознаје да су окупатори Јенкији измислили балканску кукуријек демократију, гдје се они који слушају- не могу промијенити другима који мање слушају. Али, и да послушни не смију допустити да буду свргнути са власти, јер ће проћи као Садам и Гадафи, рецимо!
Укратко, сви су матирани, а Јенкији јашу Црном Гором. Зато је Црна Гора без права да има чак и 987.  америчку изборну једницу, која се налази анулирана на престолу Бика Који Сједи. Наравно, Јенкији исправно мисле, и ја се као њихов политички противник слажем с тим,  да је чак и последње америчке изборне једнице Црна Гора данас  недостојна, јер су њени сердари у стању трајне политичке хипнозе, гдје им логика функционише у виду алкохолног испарења. 

Историјски поход у комите

Господин Данило је, пред историјском одлуком одласка у историју, сабрао све своје другове и другарице, сердаре и сердарице, на гумну државотворства Црне Горе. Објаснио им је све детаље своје мисије, са нагласком да иде да се бори за част и слободу Црне Горе од свих окупатора, укључујући и Јенкије који сада њоме владају, а коју су окупирали фактом искривљавања воље референдума.
У складу са идеолошким правилима дјеловања сердарства, Данило није дозволио дијалоге и питања, већ се ослонио на свој стари стил сипања монолога у лице свима, истомишљеницима и неистомишљеницима. 
Сви сердари и сердарице са гумна државотворства су били одушевљени монологом свог истомишљеника Данила. Он је предочио у својој ријечи да ће у комите отићи у складу са евроатлантским интеграцијама и правилима демократије, без оружја. Да нема потребе да убија и да буде убијен, иако би“живот дао за Црну Гору”, ако то буде потребно. Сви сердари и сердарице су оцијенили да је спектакл на гумну патриотизма био савршен. Друг Данило је, уз громовите аплаузе, устао- наоружан голубовима мира на рукама и на глави, те отишао у Брда, у комите, а све за част и слободу Црне Горе!  Од тада о њему иду легенде, поткријепљене доказаним, парализујућим страхом Јенкија- да ће се другу Данилу прикључити и остале „патриоте своје државe”,који имају традицију да, сједећи у фотељама патриотизма- маштају о слободи!

No comments: