Saturday, December 20, 2014

Полемика о НАТО: Војин Грубач- Милован Вуков Јанковић

 21.12.2014.g.  FB
Војин Грубач Грађански покрет којем се фућка за чињеницу да су грађани ЦГ у великој већини против уласка у НАТО, а залаже се за НАТО, је проблематичан. То је против било какве логике, и једино оправдање за то може бити што су прихватили да је ЦГ окупирана од САД, те да морају да играју по САД музици својом вољом или САД потпором у конкретном новчаном смислу.

Војин Грубач Неће га ови "заклети зеленаши" дизати "Божићни устанак" против САД, нема шансе, све када би САД одлучила да их депортује у Мексико. Они би рекли, одлично је то што одлазимо за Мексико, то је прави избор и доказ наше самосталности. 
Milovan Vukov Jankovic Mene se uvijek fuckalo sto vecina misli, kad je njih GLAVA BOLJELA, mene je bolio kurac za njihove bolove, tacno je da smo robovi VELIKOGA BRATA I DOLARA, ali nijesmo sami , nego cipancijela ZELENA PLANETA, i mene opasnost od Jamerike puno ne smeta, koliko STRAH OD KOMSIJA , kojima nikad ne ZNAS KAD CE OD DRONA NAPRAVIT DESET BOMBARDERA AVIONA i kad ce nam VALTER JEBAT MATER

Војин Грубач Укратко, главно је било да са независном државом суверено одлетимо Јенкијима у дупе. Да смо у то дупе улетјели с неким, то би теже пало.

Milovan Vukov Jankovic Nije ni Danska nezavisna sa BUDZETOM od 150 milijardi EURA, nego je usla pod NATO KISOBRAN, da se ne skvasi

Војин Грубач Дакле, постоје они који не желе улијетати у крваву НАТО кашу, и они су глупи јер нису спознали да морају бити слуге. Затим, постоје они који се нећкају за НАТО, али траже да се некако то уради цивилизовано, да не буде очигледно унижење. И постоје мудраци, који би експерсно улетјели у то НАТО дупе, уз унижење и све брзином свјетлости, јер су патриотски орјентисани у том правцу НАТО .

Milovan Vukov Jankovic Ja bih sjutra uletio u NATO, bez trunke grize savjesti

Војин Грубач Миловане Вуков, можете ли икако самостално да одете у НАТО, све са истомишљеницима, а да грађани Црне Горе који нису за НАТО да тамо не улазе?

Војин Грубач Ево, Ви, Дритан, Медо, Рањо Кривокапић идете у НАТО, одлазите на ратишта да узмете сву славу, плате и ордење, а да Војин Николајевич, који је против уласка у НАТО, са истомишљеницима остане неутралан!"

Војин Грубач Миловане Вуков, како су Вас водили од Газиместана, а нисте се дали да Вас воде тако, тако ни ми нећемо дати да нас водите до Авганистана.

Milovan Vukov Jankovic Plasim se, da VAS niko nece pitat

Velibor Ivanovic Trebaju kapitalu politika i mediji...

Војин Грубач Ako im se desi novi Trinaestojulski, nisam kriv!

Vladan R. Jeknić Ja bih Milovane, ako je moguće, da me neko povede do TROSOBNOG STANA 
Војин Грубач НАТО даје једнособни, два квадрата..

No comments: